Visa webbversion
Meny
Foto på Scheeleskolan och skolgård

Välkommen till Scheeleskolan!

Här finns nycklarna du behöver för att öppna framtidens dörrar.

Lyssna

Toppnyheter

 • Resa till Finland med Erasmusprojektet

  Scheeleskolan deltar i ett treårigt internationellt projekt inom ERASMUS och Strategiska partnerskap skola sedan septemter 2015. Som en start på projektets andra år har vi deltagit i aktiviteter i Finland för både lärare och elever.

 • Skolfotografering

  Skolfotograferingen kommer att ske redan under den första veckan iår.
  Eleverna i åk 6 kommer att fotas onsdagen den 24/8, tider kommer de få veta under tisdagen när de börjar skolan. Även särskolan fotas 24/8.
  Eleverna i åk 7-9, internationella klassen kommer att fotas på torsdagen den 25/8, fredagen den 26/8 (v34) samt måndagen den 29/8 (v35). Mer information om tider får eleverna av sina mentorer.

 • Scheeleelever till elitläger

  Clara Jutström och Abdiboqor Ali i åk 8 på Scheeleskolan har blivit uttagna att åka till Halmstad på flick/pojk elitläger i fotboll. Vi gratulerar och önskar dem ett stort lycka till!

 • Utställning om tonåringars mående

  Eleverna i åk 8 på Scheeleskolan har utifrån landstingets undersökning; Liv och hälsa, ung arbetat med en utställning. Eleverna vill på ett kreativt sätt visa hur tonåringarna mår. Under flera veckor har de arbetat med projektet för att få fram ett tydligt budskap. Utställningen kommer ske på köpings museum, Östra långgatan 37. Invigning av utställningen är den 4 juni kl 13.00.
  VÄLKOMMEN!

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Scheeleskolan
0221-252 00
Besöksadress: Barnhemsgatan 55

Tf Rektor

Jessica Ambjörn
Scheelskolan

Direkt: 0221-252 02

Tf Biträdande rektor

Yvette Folin

Direkt: 0221-252 01

Bildlänkar

Bild på Comenius logotyp

Snabbfakta om