Visa webbversion
Meny
Foto på Scheeleskolan och skolgård

Välkommen till Scheeleskolan!

Här finns nycklarna du behöver för att öppna framtidens dörrar.

Lyssna

Toppnyheter

 • Skolfotografering

  Skolfotograferingen kommer att ske redan under den första veckan iår.
  Eleverna i åk 6 kommer att fotas onsdagen den 24/8, tider kommer de få veta under tisdagen när de börjar skolan. Även särskolan fotas 24/8.
  Eleverna i åk 7-9, internationella klassen kommer att fotas på torsdagen den 25/8, fredagen den 26/8 (v34) samt måndagen den 29/8 (v35). Mer information om tider får eleverna av sina mentorer.

 • Scheeleelever till elitläger

  Clara Jutström och Abdiboqor Ali i åk 8 på Scheeleskolan har blivit uttagna att åka till Halmstad på flick/pojk elitläger i fotboll. Vi gratulerar och önskar dem ett stort lycka till!

 • Vinnare i Sparbanksmiljonen

  Musiklärarna på Scheeleskolan, Karlbergsskolan och Malmaskolan skickade in en gemensam ansökan till Sparbanksmiljonen med förhoppning om ett bidrag för att kunna anordna en julkonsert med elever från våra tre skolor. Skolorna vann förstapriset i kategorin skola/utbildning på 50 000 kr. Julkonserten kommer att hållas på Hökartorget 1:a advent

 • Utställning om tonåringars mående

  Eleverna i åk 8 på Scheeleskolan har utifrån landstingets undersökning; Liv och hälsa, ung arbetat med en utställning. Eleverna vill på ett kreativt sätt visa hur tonåringarna mår. Under flera veckor har de arbetat med projektet för att få fram ett tydligt budskap. Utställningen kommer ske på köpings museum, Östra långgatan 37. Invigning av utställningen är den 4 juni kl 13.00.
  VÄLKOMMEN!

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Scheeleskolan
0221-252 00
Besöksadress: Barnhemsgatan 55

Rektor

Tomas Ekholm

Direkt: 0221-252 01

Biträdande rektor

Jessica Ambjörn

Direkt: 0221-252 02

Bildlänkar

Bild på Comenius logotyp

Snabbfakta om