Visa webbversion
Meny
Hem - Nyhetslista - Nyheter Näringsliv - Köpingsmässan -västra Mälardalens största folkfest!

Köpingsmässan -västra Mälardalens största folkfest!

2012-02-22 07.47

Inbjudan till deltagande i Köpingsmässan har skickats till företag och organisationer. Köpingsmässan hålls i i Köpings Arena och Ullvihallen 24-25 augusti.

Köpingsmässans logotyp

Köpingsmässan, den största mässan i Västra Mälardalen, är en naturlig mötesplats för företag och privatpersoner. Mässan som brukar locka 130 företag och 7 000 besökare ger ett bra tillfälle för företag i alla branscher att marknadsföra och sälja sina produkter och tjänster.

- Mässan är en utmärkt möjlighet att knyta en mängd nya kontakter och mässa som marknadsföringskanal har ökat i betydelse, säger Charlie Andersson, projektledare på Svenska Mässkonsult som tillsammans med Bbl/At och Köpings kommun arrangerar Köpingsmässan.

Anmälan om deltagande görs enklast via Köpingsmässans webbplats via länkar till höger där du också hittar inbjudan och ansökan om plats.

Mer information lämnas av:
Charlie Andersson, projektledare, telefon 073-511 02 28
E-post. info@kopingsmassan.se

Kontakta oss

Näringslivschef

Camilla Nilsson

Direkt: 0221-256 56
Mobil: 073-662 89 35

Snabbfakta om

Köping - miljöcertifierad kommun

Logotyp BMG Trada CertifieringSedan 2012 är Köpings kommuns organisation miljöcertifierad enligt standarden ISO 14 001. Köping är en av de första kommunerna med miljöcertifikat för alla förvaltningar och bolag.  Köping producerar också fjärrvärme med fossilfria bränslen och stora investeringar görs i fastigheterna för att spara miljön och förbättra klimatet.

Läs mer om Köpings kommuns miljöarbete

Flytta till Köping

Tre goda argument för att flytta till Köping

En enklare vardag; nära till förskola, skola, affärer och fritidsanläggningar.
Mer för pengarna; behagligt låga priser på hus och rimliga kommunala taxor. 
Centralt läge i Mälardalen; pendelavstånd till Västerås, Eskilstuna och Örebro.

 Läs mer om Köpings fördelar

Besök Köping

Foto på vägskylt museistråketI Köpings kommun möter Mälarlandskapet Bergslagens skogrika marker. Stadens centrum med vackra sekelskifteshus runt Stora torget, åpromenaden, parkerna och hamnen ger Köping dess karaktär. Shoppa i stadens affärer eller varför inte ta en paus på ett mysigt café.

I Gamla stan finns Köpings museum med apoteksavdelningen Scheeles minne. Sommartid finns fler intressanta museer öppna längs Museistråket, bland annat Bil & teknikhistoriska samlingarna med världsunika bilar. Flera av våra museer öppnar även på vintern för förbokade grupper.

Läs mer om vad Köping kan erbjuda dig som besökare.                  

Historia

De första människorna bosätter sig i Köpingstrakten omkring 2 000 f Kr. Från den tiden, visar hällristningar vid bland annat Häljesta, att sjöfarten var tidigt utvecklad i regionen.

Köping nämns första gången år 1257 under namnet Laglösaköping, vilket visar att orten ännu inte blivit stad. Köpingssigillet är känt från 1349 och 1474 fick Köping stadsrättigheter.
Läs mer om Köpings spännande historia.