Visa webbversion
Meny

Välkommen till Nyckelbergsskolan!

Lyssna

Toppnyheter

 • Vattkoppor

  Några elever på skolan har fått vattkoppor. Skolsyster Anneli berättar att vattkoppor är en virussjukdom som är mycket smittsam. Har man sjukdomen så smittar man innan själva kopporna bryter ut till och med att de torkat. Det smittar även vid hosta och nysningar. Har du frågor och funderingar kan du kontakta Syster Anneli på 0221-252 15.

 • Julavslutning

  Nyckelbergsskolans elever på grundskolan har avslutning i Köpings kyrka. Onsdagen den 21 december samlas elever och personal på skolan i stora kyrkan. För förskoleklass, år 1 och 2 är det klockan 17:00 som gäller. År 3-5 samlas en timme senare klockan 18. Föräldrar, syskon, övrig släkt och vänner är välkomna. Vårdnadshavare ansvarar för att barnen kommer till kyrkan i god tid innan föreställningen börjar. Barnen går i skolan som vanligt innan avslutningen. Torsdagen den 22 december är det ingen undervisning i skolan men våra fritidsavdelningar är öppna som vanligt.

 • Löss

  Skolsyster Anneli informerar att huvudlössen finns bland elever på skolan.

 • Barnkonventionen

  Barnkonventionen antogs i FN:s generalförsamling den 20 oktober 1989, därför uppmärksammar Köpings kommun och Nyckelbergsskolan barnkonventionen extra mycket under vecka 43.

 • Brev från rektorn

  Rektor Karin Bolins informationsbrev för höstterminen -16

 • LikaOlika

  Elever och personal på nyckelbergsskolan utbildas i tolerans under två dagar i september. Mary Juusela föreläser och utbildar.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Nyckelbergsskolan
0221-252 10
Besöksadress: Hammargatan 1

Rektor grundskola

Karin Bolin

Direkt: 0221-252 11

Expedition/Skoladministratör

Eva Holmberg

Direkt: 0221-252 10

Snabbfakta om