Visa webbversion
Meny

Välkommen till Nyckelbergsskolan!

Lyssna

Toppnyheter

 • LikaOlika

  Elever och personal utbildas i tolerans.

  Metoden Lika Olika är unik och är utvecklad under 10 års omfattande studier och intervjuer av grundaren Mary Juusela som arbetar mot främlingsfientlighet och utanförskap. Som enda person i världen som har gått in på djupet i utanförskapet och främlingsfientligheten vad gäller 700 svenska adoptivfamiljer har hon fått den kunskap som idag kan användas i attitydförändringen kring all sorts utanförskap. Metoden är även kopplad till såväl medicinsk som barnforskning.

  Fokus är att förändra attityder och skapa trygga och friska barn- och ungdomar. Målet är att finna konkreta verktyg för hur individer kan bemöta kränkningar, främlingsfientlighet och utanförskap. Vi vill bygga ett starkt, friskt Sverige.

  Vi på Nyckelbergsskolan är stolta över att få delta i detta projekt då vårt eget motto är just ”Olikheter är vår styrka”.

 • Nyckelpigan byter lokal

  Nyckelpigans förskoleklass och fritidshem byter lokal.
  På grund av vattenskada i lokalerna på Torsgatan 23 flyttar verksamheten till andra lokaler. From terminsstart tisdagen den 23 augusti kommer förskoleklassen att hålla till i Rävlyans lokaler i huvudbyggnaden. Fritidsavdelningen flyttar till 2 C:s klassrum även den finns i huvudbyggnaden på Hammargatan 1. Vid eventuella frågor kring detta var vänlig kontakta expeditionen på telefon 0221 -252 10.

 • Ny fritidsavdelning

  Nyckelbergsskolan öppnar en ny fritidsavdelning i augusti. Avdelningen heter Rävlyan. Personal är Tobias Lönnqvist och Maritza Liljeström.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Nyckelbergsskolan
0221-252 10
Besöksadress: Hammargatan 1

Rektor grundskola

Karin Bolin

Direkt: 0221-252 11

Expedition/Skoladministratör

Eva Holmberg

Direkt: 0221-252 10

Snabbfakta om