Visa webbversion
Meny
Bild på Malmaskolan

Toppnyheter

 • Foto på Komet-logga

  Utbildning för dig som vill förbättra relationen med dina barn

  Nu kan du som är förälder eller närstående anmäla dig till föräldrautbildningen Komet. Nya kurser startar under våren 2015. På utbildningen får du som förälder lära dig nya sätt att samspela med dina barn för att få en bättre relation med mindre bråk.

 • Matte-möte för föräldrar

  Matte-möte för föräldrar

  Favorit i repris! Nu kommer vi att ha Mattemöte för högstadieföräldrar igen, ett möte då ni föräldrar kommer att få information om vad eleverna kommer att jobba med under hösten i matematik. Ni kommer också att få exempel på olika typer av arbetssätt som eleverna kommer att möta.

 • Salladsbord

  Var med och påverka skollunchen

  Du vet väl att du får vara med och bestämma vad som ska serveras till skollunch? Varje termin får du vara med och rösta fram skolans favoriträtter som serveras vid olika tillfällen under terminen. Du kan också tipsa kockarna om något bra recept eller någon god maträtt som kockarna kan servera som ”Kocken väljer”.

 • Betyg och bedömning - så funkar nya läroplanen

  Att grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet har en ny läroplan har du säkert inte missat. Men vad betyder det i praktiken? Verkar det lite rörigt?
  Lugn! Vi har gjort en Läroplansguide - varsågod!

 • Salladsbord i skolrestaurangen

  Skollunch, frukost och cafeteria på Malmaskolan

  Skollunchen är viktig för att orka med lektioner och läxor. I vår skolrestaurang "Gyllene Ugglan" serveras varje dag tre rätter. Maten serveras som buffé och du väljer själv vilka rätter du vill äta av. Till maten finns även ett stort salladsbord med grönsaker och frukt, anpassade efter säsong samt bröd, margarin och mjölk. Elevcafeterian säljer frukost på morgonen och erbjuder ett allsidigt cafeteriautbud under resten av skoldagen.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Malmaskolan
0221-256 85
Besöksadress: Skolvägen, Kolsva

Bildlänkar

Bild på rektorsbrev Bild på Malmaskolans fotoalbum Bild på niornas Polenresa i förintelsens spår

Facebook

Snabbfakta om

Kolsva skolområde

Kolsva skolområde består av två grundskolor, fyra fritidshemsavdelningar och en ungdomsgård.

Malmaskolan med undervisning från förskoleklass till årskurs 9 samt två särskilda undervisningsgrupper, tre fritidshemsavdelningar och Kolsvas ungdomsgård.

Odensvi skola är en riktig landsbygdsskola! Där bedriver vi undervisning från förskoleklass till årskurs 5. I Odensvi skola finns också en fritidshemsavdelning och en förskola.

Kolsva skolområde är en del av Kolsva kommundels verksamhetsområde.
Kolsva kommundel ansvarar också för förskolan, äldreomsorgen och kultur- och fritidsfrågor i Kolsva.

Här kan du läsa om skolområdets historik.