Visa webbversion
Meny
Hem - Kommun & politik - Lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss!

 Foto på Maria, Ida, Thomas, William och Armin

Här hittar du de lediga jobb som finns att söka hos oss just nu.

 • Karlbergsskolan söker speciallärare

  Karlbergsskolan söker speciallärare till årskurs 6-9. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

  2016-08-25
 • Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska

  Vård- och omsorgsförvaltningen söker en legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska till hemsjukvården. Intervjuer sker löpande så vi önskar din ansökan så fort som möjligt, dock senast 21 september 2016.

  2016-08-25
 • Socialsekreterare till Verksamhetsområde Myndighet (vikariat)

  Social- och arbetsmarknadsnämnden svarar för individ- och familjeomsorg, försörjningsstöd, arbetsmarknadsinsatser, flyktingmottagande samt kommunal vuxenutbildning. Vi har utvecklat ett strukturerat utvecklingsarbete och står inför en organisatorisk förändring som har sin utgångspunkt i ökat brukarperspektiv genom samverkan och helhetssyn.

  2016-08-24
 • Socialsekreterare till Verksamhetsområde Myndighet

  Social- och arbetsmarknadsnämnden svarar för individ- och familjeomsorg, försörjningsstöd, arbetsmarknadsinsatser, flyktingmottagande samt kommunal vuxenutbildning. Vi har utvecklat ett strukturerat utvecklingsarbete och står inför en organisatorisk förändring som har sin utgångspunkt i ökat brukarperspektiv genom samverkan och helhetssyn.

  2016-08-24
 • Enhetschef till hemtjänsten

  Vård- och omsorgsförvaltningen söker en enhetschef till hemtjänsten. Välkommen med din ansökan senast den 18 september 2016.

  2016-08-23
 • Förskolechef till Ullvigårdens enhet

  Vi söker nu dig som vill fortsätta att utveckla den pedagogiska verksamheten på Ullvigårdens förskoleenhet. Välkommen med din senast 18 september 2016.

  2016-08-18
 • Rektor till Scheeleskolan

  Scheeleskolan är en 6-9 skola. Vi söker en rektor som vill leda en nytänkande och kreativ skola. Som stöd i ditt arbete kommer du att ha en biträdande rektor. Välkommen med din ansökan senast den 4 september 2016.

  2016-08-18
 • Modersmålslärare i finska

  Vi söker dig som vill arbeta med modersmålsundervisning i låg- och mellanstadiet ca två timmar per vecka, eftermiddagstid. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

  2016-08-16
 • Förskollärare

  Kolsva kommundel söker ett antal förskollärare.

  2016-08-15
 • Ekonomiassistent

  Köpings kommun söker dig som vill arbeta som ekonomiassistent vid social- och arbetsmarknadsförvaltningen. Social & Arbetsmarknad svarar för individ- och familjeomsorg, försörjningsstöd, arbetsmarknadsinsatser, flyktingmottagande samt kommunal vuxenutbildning. Vi har utvecklat ett strukturerat utvecklingsarbete och genomgått en organisatorisk förändring som har sin utgångspunkt i ökat brukarperspektiv genom samverkan och helhetssyn.

  2016-08-11
Föregående12

Snabbfakta om

Köping - miljöcertifierad kommun

Logotyp BMG Trada CertifieringSedan 2012 är Köpings kommuns organisation miljöcertifierad enligt standarden ISO 14 001. Köping är en av de första kommunerna med miljöcertifikat för alla förvaltningar och bolag.  Köping producerar också fjärrvärme med fossilfria bränslen och stora investeringar görs i fastigheterna för att spara miljön och förbättra klimatet.

Läs mer om Köpings kommuns miljöarbete

Flytta till Köping

Tre goda argument för att flytta till Köping

En enklare vardag; nära till förskola, skola, affärer och fritidsanläggningar.
Mer för pengarna; behagligt låga priser på hus och rimliga kommunala taxor. 
Centralt läge i Mälardalen; pendelavstånd till Västerås, Eskilstuna och Örebro.

 Läs mer om Köpings fördelar

Besök Köping

Foto på vägskylt museistråketI Köpings kommun möter Mälarlandskapet Bergslagens skogrika marker. Stadens centrum med vackra sekelskifteshus runt Stora torget, åpromenaden, parkerna och hamnen ger Köping dess karaktär. Shoppa i stadens affärer eller varför inte ta en paus på ett mysigt café.

I Gamla stan finns Köpings museum med apoteksavdelningen Scheeles minne. Sommartid finns fler intressanta museer öppna längs Museistråket, bland annat Bil & teknikhistoriska samlingarna med världsunika bilar. Flera av våra museer öppnar även på vintern för förbokade grupper.

Läs mer om vad Köping kan erbjuda dig som besökare.                  

Historia

De första människorna bosätter sig i Köpingstrakten omkring 2 000 f Kr. Från den tiden, visar hällristningar vid bland annat Häljesta, att sjöfarten var tidigt utvecklad i regionen.

Köping nämns första gången år 1257 under namnet Laglösaköping, vilket visar att orten ännu inte blivit stad. Köpingssigillet är känt från 1349 och 1474 fick Köping stadsrättigheter.
Läs mer om Köpings spännande historia.