Visa webbversion
Meny
Hem - Kommun & politik - Lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss!

 Foto på Maria, Ida, Thomas, William och Armin

Här hittar du de lediga jobb som finns att söka hos oss just nu.

 • Timvikarie till förskolans kockar sommaren 2016

  Inför sommaren söker vi nu timvikarierande kockar till förskolan i Köpings kommun. Du tycker om att laga mat från grunden och är självständig och flexibel. Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2016.

  2016-05-23
 • Fritidspedagog sökes till Himmeta skola

  Barn - och utbildningsförvaltningen söker en fritidspedagog till Himmeta skola - en idyllisk lantortsskola på bygden. Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2016.

  2016-05-23
 • VVS-lärare sökes till Ullvigymnasiet

  Ullvigymnasiet söker yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet. Vi söker dig som har mycket goda ämneskunskaper inom VVS i kombination med pedagogiskt tänk. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni.

  2016-05-20
 • Miljökontoret söker vikarierande miljöinspektör, inriktning hälsoskydd

  Miljökontoret i Köping söker en miljöinspektör med inriktning på prövning och tillsyn enligt miljöbalken. Som miljöinspektör ingår du i förvaltningens hälsoskyddsgrupp. Huvuddelen av arbetet är inriktat på tillsyn inom hälsoskyddet. Välkommen med din ansökan senast den 6 juni.

  2016-05-20
 • Lärare sökes till Nyckelbergsskolan, åk 2

  Köpings kommun söker en lärare till årskurs 2, Nyckelbergsskolan. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och vill vara med i skolans utveckling. Välkommen med din ansökan senast den 5 juni 2016.

  2016-05-20
 • Nyckelbergsskolan söker lärare till mindre undervisningsgrupp

  Nyckelbergsskolan, Köpings kommun söker lärare till en mindre undervisningsgrupp med cirka sex elever. Du jobbar tillsammans med pedagog, fritidspedagog och beteendevetare. Du är inriktad mot yngre åldrar och får gärna ha specialpedagogisk erfarenhet. Välkommen med din ansökan senast 30 maj.

  2016-05-19
 • Lärare i årskurs 3 sökes till Elundskolan

  Nu söker vi en behörig grundskollärare för en årskurs 3 på Elundskolan. Du är välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

  2016-05-18
 • Manlig personlig assistent

  Vård & Omsorg söker manlig personlig assistent. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2016.

  2016-05-16
 • Lärare i Ma/No till Scheeleskolan

  Vi söker nu en lärare med behörighet i ämnena Ma/No. Du har en positiv elevsyn och är tydlig i din ledarroll. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

  2016-05-13
 • Lärare i svenska och engelska sökes till Scheeleskolan

  Nu söker vi lärare som är behörighet i ämnena Svenska och/eller Engelska. Du är van att arbeta självständighet men ser samarbete som självklart för att förbättra verksamheten. Du arbetar som mentor och ämneslärare. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

  2016-05-13
Föregående123

Snabbfakta om

Köping - miljöcertifierad kommun

Logotyp BMG Trada CertifieringSedan 2012 är Köpings kommuns organisation miljöcertifierad enligt standarden ISO 14 001. Köping är en av de första kommunerna med miljöcertifikat för alla förvaltningar och bolag.  Köping producerar också fjärrvärme med fossilfria bränslen och stora investeringar görs i fastigheterna för att spara miljön och förbättra klimatet.

Läs mer om Köpings kommuns miljöarbete

Flytta till Köping

Tre goda argument för att flytta till Köping

En enklare vardag; nära till förskola, skola, affärer och fritidsanläggningar.
Mer för pengarna; behagligt låga priser på hus och rimliga kommunala taxor. 
Centralt läge i Mälardalen; pendelavstånd till Västerås, Eskilstuna och Örebro.

 Läs mer om Köpings fördelar

Besök Köping

Foto på vägskylt museistråketI Köpings kommun möter Mälarlandskapet Bergslagens skogrika marker. Stadens centrum med vackra sekelskifteshus runt Stora torget, åpromenaden, parkerna och hamnen ger Köping dess karaktär. Shoppa i stadens affärer eller varför inte ta en paus på ett mysigt café.

I Gamla stan finns Köpings museum med apoteksavdelningen Scheeles minne. Sommartid finns fler intressanta museer öppna längs Museistråket, bland annat Bil & teknikhistoriska samlingarna med världsunika bilar. Flera av våra museer öppnar även på vintern för förbokade grupper.

Läs mer om vad Köping kan erbjuda dig som besökare.                  

Historia

De första människorna bosätter sig i Köpingstrakten omkring 2 000 f Kr. Från den tiden, visar hällristningar vid bland annat Häljesta, att sjöfarten var tidigt utvecklad i regionen.

Köping nämns första gången år 1257 under namnet Laglösaköping, vilket visar att orten ännu inte blivit stad. Köpingssigillet är känt från 1349 och 1474 fick Köping stadsrättigheter.
Läs mer om Köpings spännande historia.