Visa webbversion
Meny
Hem - Kommun & politik - Lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss!

 Foto på Maria, Ida, Thomas, William och Armin

Här hittar du de lediga jobb som finns att söka hos oss just nu.

 • Kvalitet-, miljö- och kommunikationssamordnare

  Vi söker dig som kan vara drivande i vårt utvecklingsarbete när det gäller det systematiska kvalitets- och miljöarbetet samt driva och utveckla det redaktionella arbetet inom digital kommunikation.

  2016-07-22
 • Stödpedagoger till Vård & Omsorg

  Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du har möjlighet att vara delaktig i att utveckla såväl brukarna som arbetsgruppen och arbetsmetoderna.

  2016-07-21
 • Säkerhetssamordnare

  Som säkerhetssamordnare ansvarar du för att driva, utveckla och samordna kommunernas säkerhetsarbete med att förebygga säkerhetsrisker, olyckor, avbrott och hot. Du arbetar strategiskt så att säkerhetsarbetet håller hög kvalitet och effektivitet.

  2016-07-21
 • Fritidsledare till Kultur & Fritid

  I Köpings kommun prioriterar man barn och unga. Därför tar vi vara på barns och ungas engagemang, förmågor och intressen och bygger vår verksamhet tillsammans med dem. Vår uppgift är att stödja ungdomarna i kommunen så att de ser och tar till vara sina möjligheter till utveckling och påverkan av sina liv. Det gör vi genom att bedriva kultur- och fritidsverksamhet i olika former.

  2016-07-20
 • Gymnasielärare i bild med intresse för att jobba med webb till Ullvigymnasiet

  Ullvigymnasiet söker bildlärare som även har intresse för att arbeta med webb och marknadsföring av gymnasiet. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

  2016-07-18
 • Ullvigymnasiet söker lärare i svenska som andraspråk samt annat ämne

  Ullvigymnasiet i Köping söker legitimerad lärare i Svenska som andraspråk i kombination med annat ämne inför läsåret 16/17.Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2016.

  2016-07-18
 • Lärare i Matematik/Naturorienterande ämnen till Ullvigymnasiet

  Ullvigymnasiet söker lärare som ska undervisa elever som går på Språkintroduktion i matematik och/eller naturorienterade ämnen som fysik, kemi och biologi. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2016.

  2016-07-18
 • Timvikarier till HVB för ensamkommande flyktingbarn

  Lagunen HVB är i huvudsak ett boende för asylsökande ensamkommande barn och ungdomar mellan 15-17 år. Boendet består i dag av två avdelningar plus en utslussningsverksamhet. Lagunen kommer att utökas med ytterligare avdelningar som i huvudsak kommer att erbjuda platser till ungdomar som fått uppehållstillstånd och tränas inför ett självständigt boende. Lagunen bemannas dygnet runt och söker nu nya timvikarier att kallas vid behov

  2016-07-14
 • Rektor till Scheeleskolan

  Scheeleskolan är en 6-9 skola. Vi söker en rektor som vill leda en nytänkande och kreativ skola. Som stöd i ditt arbete kommer du att ha en biträdande rektor. Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2016.

  2016-07-08
 • Flera förskollärare sökes till olika förskolor

  Vi söker nu flera förskollärare till våra olika förskolor. Du kan ansökan till en eller till flera av förskolorna i samma annons. Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti.

  2016-07-08
Föregående1234

Snabbfakta om

Köping - miljöcertifierad kommun

Logotyp BMG Trada CertifieringSedan 2012 är Köpings kommuns organisation miljöcertifierad enligt standarden ISO 14 001. Köping är en av de första kommunerna med miljöcertifikat för alla förvaltningar och bolag.  Köping producerar också fjärrvärme med fossilfria bränslen och stora investeringar görs i fastigheterna för att spara miljön och förbättra klimatet.

Läs mer om Köpings kommuns miljöarbete

Flytta till Köping

Tre goda argument för att flytta till Köping

En enklare vardag; nära till förskola, skola, affärer och fritidsanläggningar.
Mer för pengarna; behagligt låga priser på hus och rimliga kommunala taxor. 
Centralt läge i Mälardalen; pendelavstånd till Västerås, Eskilstuna och Örebro.

 Läs mer om Köpings fördelar

Besök Köping

Foto på vägskylt museistråketI Köpings kommun möter Mälarlandskapet Bergslagens skogrika marker. Stadens centrum med vackra sekelskifteshus runt Stora torget, åpromenaden, parkerna och hamnen ger Köping dess karaktär. Shoppa i stadens affärer eller varför inte ta en paus på ett mysigt café.

I Gamla stan finns Köpings museum med apoteksavdelningen Scheeles minne. Sommartid finns fler intressanta museer öppna längs Museistråket, bland annat Bil & teknikhistoriska samlingarna med världsunika bilar. Flera av våra museer öppnar även på vintern för förbokade grupper.

Läs mer om vad Köping kan erbjuda dig som besökare.                  

Historia

De första människorna bosätter sig i Köpingstrakten omkring 2 000 f Kr. Från den tiden, visar hällristningar vid bland annat Häljesta, att sjöfarten var tidigt utvecklad i regionen.

Köping nämns första gången år 1257 under namnet Laglösaköping, vilket visar att orten ännu inte blivit stad. Köpingssigillet är känt från 1349 och 1474 fick Köping stadsrättigheter.
Läs mer om Köpings spännande historia.