Visa webbversion
Meny
Foto på fötter

Vi hjälper dig att välja väg!

Lyssna

Toppnyheter

  • Nu är det dags att ansöka till höstens kurser

    Nu är ansökan öppen för de kurser som startar den 15 augusti. Du ansöker till gymnasiekurser, kurser på grundläggande nivå, vård och omsorgsprogrammet samt SFA-medicin. Du hittar mer information under fliken Vuxenutbildning och i kursutbudet under "Ansök här". Glöm inte att bifoga betyg/intyg som styrker dina förkunskaper. Sista ansökningsdag är den 3 juni.

  • Bild på röda rosor

    Undvik starka dofter

    Vi är många personer som dagligen vistas på eller besöker skolan. En del av oss är allergiska eller doftöverkänsliga. Tänk på att visa hänsyn genom att undvika starka dofter. Olika typer av parfymerade produkter t ex parfym, rakvatten, tvätt- och sköljmedel, tvål, shampo och hårprodukter är sådant som kan orsaka besvär. Tänk på att även blommor och växter kan ge besvär. Vi ber er också att visa hänsyn genom att inte röka vid entrén.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Kompetenscenter
0221-254 00, telefontid måndag - fredag 7.30 - 12.00
Besöksadress: Glasgatan 20B

Öppettider
Måndag - Onsdag 8.00 - 16.00
Torsdag - Fredag 8.00 - 15.00

Drop-in hos studievägledare

Måndag - Fredag 9.00 - 12.00 i receptionen

Stängt på Kompetenscenter

26 maj stänger vi kl 14.30 p g a förvaltningsmöte.
30 maj stängt hela dagen p g a personalutbildning.

Snabbfakta om

Köpings kommun

Köpings kommun är med cirka 25 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Här finns det mesta du behöver för att leva ett gott liv, ett bekvämt boende med Bergslagen inpå knutarna och närhet till Mälaren. Stadsmiljön med hamn, åpromenad, parker och vackra sekelskifteshus runt Stora torget ger karaktär.

Till Köpings kommuns webbplats.