Visa webbversion
Meny
Foto på fötter

Vi hjälper dig att välja väg!

Lyssna

Toppnyheter

 • Terminstart hösten 2016

  Antagningsbesked för höstens kurser börjar skickas ut från och med vecka 27. Du som har sökt via Hypernet får antagningsbesked på den e-postadress du angivit i Hypernet, eller via vanlig post om du angivit det vid ansökan.

  Läs noga igenom beskedet. Där finns viktig information om skolstarten.

  För att hitta uppropstider för de olika kurserna klicka på rubriken. Observera! För att behålla din plats på kursen måste du närvara vid uppropet.

  Höstens schema finns under fliken För elev/student. Klicka vidare på schema.

 • Bild på röda rosor

  Undvik starka dofter

  Vi är många personer som dagligen vistas på eller besöker skolan. En del av oss är allergiska eller doftöverkänsliga. Tänk på att visa hänsyn genom att undvika starka dofter. Olika typer av parfymerade produkter t ex parfym, rakvatten, tvätt- och sköljmedel, tvål, shampo och hårprodukter är sådant som kan orsaka besvär. Tänk på att även blommor och växter kan ge besvär. Vi ber er också att visa hänsyn genom att inte röka vid entrén.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Kompetenscenter
0221-254 00, telefontid måndag - fredag 7.30 - 12.00
Besöksadress: Glasgatan 20B

 

Kompetenscenter har stängt v28-31

Endast öppet för sommarskola - SFI.

 

Snabbfakta om

Köpings kommun

Köpings kommun är med cirka 25 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Här finns det mesta du behöver för att leva ett gott liv, ett bekvämt boende med Bergslagen inpå knutarna och närhet till Mälaren. Stadsmiljön med hamn, åpromenad, parker och vackra sekelskifteshus runt Stora torget ger karaktär.

Till Köpings kommuns webbplats.