Visa webbversion
Meny
Foto på fötter

Vi hjälper dig att välja väg!

Toppnyheter

  • Bild på slutbetygsdokument

    Regeringen förlänger möjligheten att utfärda slutbetyg

    En elev får som huvudregel en gymnasieexamen efter avslutade studier på gymnasial nivå. Men i undantagsfall och under en övergångsperiod kan istället ett slutbetyg enligt äldre regler utfärdas inom komvux. Regeringen har den 12 maj beslutat att förlänga denna övergångsperiod. Slutbetyg enligt de äldre reglerna får nu utfärdas fram t o m den 1 januari 2017. Om du läser mot slutbetyg och har frågor angående detta kan du kontakta studie- och yrkesvägledarna.

  • Nu är det dags att ansöka till höstens kurser

    Nu är ansökan öppen för de kurser som startar i augusti. Du ansöker till gymnasiekurser, kurser på grundläggande nivå, vård och omsorgsprogrammet samt SFA-medicin. Du hittar mer information under fliken Vuxenutbildning och i kursutbudet under "Ansök här". Glöm inte att bifoga betyg/intyg som styrker dina förkunskaper. Sista ansökningsdag är den 1 juni.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Kompetenscenter
0221-254 00
Besöksadress: Glasgatan 20B

Öppettider
Måndag - Onsdag 8.00 - 16.00
Torsdag - Fredag 8.00 - 15.00

Snabbfakta om

Köpings kommun

Köpings kommun är med cirka 25 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Här finns det mesta du behöver för att leva ett gott liv, ett bekvämt boende med Bergslagen inpå knutarna och närhet till Mälaren. Stadsmiljön med hamn, åpromenad, parker och vackra sekelskifteshus runt Stora torget ger karaktär.

Till Köpings kommuns webbplats.