Visa webbversion
Meny
Foto på Karlbergsskolan

Välkommen till Karlbergsskolan!

Toppnyheter

 • Två segrande bidrag i årets talangjakt

  Årets upplaga av Talangjakten blev historisk. För första gången någonsin röstade juryn fram två segrare - Zunita Denaj i 8E och Oliwer Mankelius i 9D med Love The Way You Lie och Elsa Almersson i 8B och William Hoffstedt i 8C med Price Tag.

 • Utbildning för dig som vill förbättra relationen med dina barn

  Nu kan du som är förälder eller närstående anmäla dig till föräldrautbildningen Komet. Nya kurser startar under våren 2015. På utbildningen får du som förälder lära dig nya sätt att samspela med dina barn för att få en bättre relation med mindre bråk.

 • Foto på Karlbergsskolan

  Välkommen till Öppet Hus

  Onsdagen den 5 november är det Öppet Hus på Karlbergsskolan. Vi hälsar elever i årskurs 5 och era vårdnadshavare samt vårdnadshavare till elever i årskurs 6 och andra intresserade, välkomna till oss för att ge er en möjlighet att se hur vi arbetar på skolan. Öppet Hus kommer att starta vid kl. 15.55 och pågå fram till kl. 18.15.

 • Utbildning för Köpings trivselledare

  Grundskolorna i Köping går med i Trivselprogrammet som är ett framgångsrikt koncept för att förebygga mobbning och utanförskap genom att öka aktiviteterna på rasterna. Aktiviteterna leds av elever som är trivselledare. Onsdagen den 15 oktober träffade Karlbergsskolans trivselledare alla andra trivselledare i Köping för att gå en utbildning tillsammans.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Karlbergsskolan
0221-251 00
Besöksadress: Theodor Dahls gata 3

Rektor

Ragnar Larsson

Direkt: 0221-251 02

Biträdande rektor

Cecilia Binbach

Direkt: 0221-251 03

Snabbfakta om