Visa webbversion
Meny
Foto på Karlbergsskolan

Välkommen till Karlbergsskolan!

Toppnyheter

 • Öppettider under jul och nyår

  Nu är det jullov och Karlbergsskolans expedition är stängd från och med den 18 december till och med den 6 januari. Om du behöver komma i kontakt med skolan under den här tiden kan du ringa till Barn- & utbildningskontoret på telefon 0221-256 10 eller kommunens växel på telefon 0221-250 00. Övrig tid går det bra att kontakta skolans expedition.

 • Kabbes killar vann Skol-DM i basket

  Skol-DM i basket för killar gick av stapeln den 10 december i Karlbergshallen. Sex skolor från Köping och Västerås var med och gjorde upp. Karlbergsskolans ställde upp med ett lag som efter dagen stod som segrare. Grattis!

 • Kabbe-elev utmärkte sig i IT-tävling

  Torsdagen den 16 oktober deltog elever i 6A och 6C i en tävling i programmering, logiskt tänkande och problemlösning för årskurs 2-9 samt gymnasiet. Nu har resultaten kommit. För Samuel Vazquez Syrén i 6A gick det jättebra. Han kom på en delad andraplats i Sverige i sin tävlingsklass.

 • Nobellunch med trerätters i skolrestaurangen

  Onsdagen den 10 december bjöds elever och personal på Karlbergsskolan på nobellunch i skolrestaurangen och musikunderhållning. Initiativet kom från personalen i skolrestaurangen som ville tacka för den här terminen.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Karlbergsskolan
0221-251 00
Besöksadress: Theodor Dahls gata 3

Rektor

Ragnar Larsson

Direkt: 0221-251 02

Biträdande rektor

Cecilia Binbach

Direkt: 0221-251 03

Snabbfakta om