Visa webbversion
Meny
Foto på Karlbergsskolan

Välkommen till Karlbergsskolan!

Toppnyheter

 • Karlbergsskolans Talangjakt 2014

  Onsdagen den 22 oktober är det åter dags för Karlbergsskolans Talangjakt. Skolans elever får se talangerna uppträda under dagen. Kvällsföreställningen börjar kl. 18.00. Biljetterna till kvällsföreställningen säljs i dörren. Välkomna!

 • Foto på Ullvigymnasiets logga

  Gymnasiekväll för dig i nian

  Den 23 oktober klockan 18.30 är det dags för gymnasiekväll på Ullvigymnasiet i Köping. Då kan du som går i nian jämföra olika program, få information om hur skolan arbetar och vilka andra aktiviteter som skolan erbjuder.

 • Foto på Karlbergsskolan

  Välkommen till Öppet Hus

  Onsdagen den 5 november är det Öppet Hus på Karlbergsskolan. Vi hälsar elever i årskurs 5 och era vårdnadshavare samt vårdnadshavare till elever i årskurs 6 och andra intresserade, välkomna till oss för att ge er en möjlighet att se hur vi arbetar på skolan. Öppet Hus kommer att starta vid kl. 15.55 och pågå fram till kl. 18.15.

 • Utbildning för Köpings trivselledare

  Grundskolorna i Köping går med i Trivselprogrammet som är ett framgångsrikt koncept för att förebygga mobbning och utanförskap genom att öka aktiviteterna på rasterna. Aktiviteterna leds av elever som är trivselledare. Onsdagen den 15 oktober träffade Karlbergsskolans trivselledare alla andra trivselledare i Köping för att gå en utbildning tillsammans.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Karlbergsskolan
0221-251 00
Besöksadress: Theodor Dahls gata 3

Rektor

Ragnar Larsson

Direkt: 0221-251 02

Biträdande rektor

Cecilia Binbach

Direkt: 0221-251 03

Snabbfakta om