Visa webbversion
Meny
Foto på Karlbergsskolan

Välkommen till Karlbergsskolan!

Toppnyheter

 • Foto på guldäpplet

  Lärare från Karlbergsskolan nominerad till Guldäpplet

  Linda Larsson, Ma/NO-lärare på Karlbergsskolan, är nominerad till Guldäpplet för sitt arbete med att utveckla den digitala kompetensen i skolan. Guldäpplet är ett lärarpris som varje år delas ut till lärare som med hjälp av IT i undervisningen förnyat lärandet och varit en inspirationskälla för elever och andra lärare.

 • Foto på busskuren och elevrådets ordföranden

  Nu får eleverna som åker skolskjuts tak över huvudet

  Karlbergsskolans elevråd har under en tid arbetat för att få en busskur utanför Karlbergshallen, för att de elever som åker skolskjuts ska få skydd vid dåligt väder. Arbetet är snart färdigt. Själva busskuren står äntligen på plats! Nu väntar vi bara på att det elektriska, som belysning, ska bli klart.

 • Ändringar för dig som åker skolskjuts till och från Munktorp och Odensvi

  Linjerna 11-17 har gått från att vara linjetrafik till att bli vanliga skolskjutsar igen. Åker du skolskjuts till och från skolan med dessa bussar behöver du inte längre busskort. Linjerna har samma tider och åker samma sträcka som förut.

 • Var med och påverka skollunchen

  Du vet väl att du får vara med och bestämma vad som ska serveras till skollunch? Varje termin får du vara med och rösta fram skolans favoriträtter som serveras vid olika tillfällen under terminen. Du kan också tipsa kockarna om något bra recept eller någon god maträtt som kockarna kan servera som ”Kocken väljer”.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Karlbergsskolan
0221-251 00
Besöksadress: Theodor Dahls gata 3

Rektor

Ragnar Larsson

Direkt: 0221-251 02

Biträdande rektor

Cecilia Binbach

Direkt: 0221-251 03

Facebook

Snabbfakta om