Visa webbversion
Meny
Foto på lekande barn

Välkommen till Elundskolan!

Toppnyheter

 • Bild på julstjärna i gran

  Öppettider under jul och nyår

  Nu är det jullov och Elundskolans expedition är stängd från och med den 29 december till och med den 5 januari. Om du behöver komma i kontakt med skolan under dessa dagar kan du ringa till Barn- & utbildningskontoret på telefon 0221-256 10 eller kommunens växel på telefon 0221-250 00. Övrig tid går det bra att kontakta skolans expedition.

 • Foto på Tvåorna som sjunger

  Julavslutning

  I ett långt fackeltåg gick alla skolans elever från Elundskolan till Köpings kyrka för att ha julavslutning. Kyrkan fylldes snabbt av elever, personal, föräldrar och syskon. Varje årskrs bidrog till det fina programmet med varsin julsång.

 • Foto på småmålsspel

  Elevens val 16 december

  I tisdags, den 16 december, hade vi den här teminens sista Elevens val-dag. Fem grupper höll till på skolan och en grupp åkte med buss till ishallen för att åka skridskor.

 • Foto på Elundskolans lucia

  Luciafirande

  På luciamorgonen samlades hela skolan i matsalen för att få se Elundskolans luciatåg. Som vanligt var det årskurs 4 som stod för programmet och de bjöd oss på mycket fin sång.


 • Foto på dans kring granen

  Dans kring granen med faddrarna

  På torsdagsförmiddagen träffade ettorna sina faddrar i fyran för att dansa kring granen till levande musik. Gymnastiksalen fylldes till bredden av dansande, glada barn.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Elundskolan
0221-258 84
Besöksadress: Hisingsgatan 34

Rektor

Roland Andersson

Direkt: 0221-251 66

Snabbfakta om