Visa webbversion
Meny
Foto på lekande barn

Välkommen till Elundskolan!

Toppnyheter

 • Foto på stor bokhög

  Boktoberfest

  För att främja elevernas lust att lära genom att läsa litteratur och öva läsflyt och läsförståelse har vi på Elundskolan även i år haft en ”boktobermånad”. Under fredagen avslutade vi månaden med en "boktoberfest" för hela skolan.

 • Bild på infoknapp

  Föräldraföreningens e-postlista

  Du som är medlem i Elunds föräldraförening: anmäl dig till våran e-postlista! Då får du information om vad vi tänker hitta på och får chans att vara med och tycka till. Anmäl dig till Marie Selling Achrén på: achren@koping.net

 • Foto på badmintonspelare

  Elevens val 22 oktober

  Torsdagen den 22 oktober var det dags för den här månades Elevens val-dag för årskurs 3, 4 och 5. Sju olika aktiviteter fanns med på dagens program.

 • Foto på Karlbergsskolan

  Öppet Hus på Karlbergsskolan för årskurs 5

  Karlbergsskolan hälsar elever och föräldrar i åk 5 på S:t Olovsskolan, Elundskolan och Munktorps skola och övriga intresserade åk 5 elever av vår musikprofil välkomna till oss. Den 5 november har vi Öppet Hus på Karlbergsskolan. Detta för att ge er föräldrar och blivande elever en möjlighet att se vår skola i verksamhet.

 • Foto på Komet-loggan

  Utbildning för dig som vill förbättra relationen med dina barn

  Nu kan du som är förälder eller närstående anmäla dig till föräldrautbildningen Komet. Nya kurser startar under våren 2015. På utbildningen får du som förälder lära dig nya sätt att samspela med dina barn för att få en bättre relation med mindre bråk.

Nyhetslista

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Kontakta oss

Elundskolan
0221-258 84
Besöksadress: Hisingsgatan 34

Rektor

Roland Andersson

Direkt: 0221-251 66

Snabbfakta om